Billige remme til ure, Det Almene ur

Billige remme til ure

Leder du efter billige remme til ure? Så læs med her, hvor vi har fundet nogle af de absolut billigste læderremme og NATO-remme på nettet.

Vintage seiko leather

Vintage Seiko på læderrem fra eBay

Læderremme
Disse læderremme er nok tæt på at være de billigste du kan finde. Kvaliteten er selvfølgelig ikke lige så god som eksempelvis en Hirsch-rem til 500kr. men de er faktisk helt okay. Vi har selv brugt disse remme både til vores egne ure og til ure vi har solgt. Dette link er til remme med et glat look, men søger man efter det, kan man også finde remme med croko-look eller lignende. Så du kan eventuelt prøve at søge på “leather watch band/strap” og sætte sorteringsindstillingen til billigst først. Så kan du selv se de mange muligheder – også de lidt dyrere. På ebay kan man finde forskellige farver og flere forskellige størrelser alt efter hvilken farve du vælger. Dette vintage seiko bruger en 20mm rem, men rigtig mange vintageure bruger 18mm.
Klik her for at se læderremmene

 

Seiko SKX007 NATO

Seiko SKX007 på NATO-rem fra denne sælger

NATO-remme
På eBay findes der også virkelig billige NATO-remme. Disse remme er i bedre kvalitet end læderremmene og de kan holde til rigtig meget. De føles ret kraftige og robuste. Vi har selv købt NATO-remme fra denne sælger og vi er fint tilfredse – Især til den pris. Denne sælger har både ensfarvede remme, som den på billedet til højre, men også nogle farvestrålende og stribede varianter. Remmene fås fra 18-22mm, hvilket passer til langt de fleste ure. Dette Seiko SKX007 bruger en 22mm rem.
Klik her for at se remmene

 

Fælles for de to sælgere er, at der er gratis fragt! Begge sælgere har også en meget høj tilfredshedsprocent, da de begge to ligger på 98%.
Vi håber, at du vil overveje disse remme næste gang du er på jagt efter billige remme, for hold fast hvor kan man spare mange penge! Hvis du ikke er helt sikker på hvordan man skifter rem på et ur, så har vi også lavet en guide til dette – Klik her for at læse den