Det Almene Ur

Black Friday Ure 2018 – Find de gode tilbud her

Black Friday Ure Tilbud, Black friday 2018, Det Almene ur, 2018

Black friday 2020

Black Friday 2020  nærmer sig, og med det følger en dag med tilbudsjagt og årets laveste priser.

Black Friday er efterhånden blevet et kendt og populært fænomen i Danmark. De seneste år er denne happening vokset og vokset alt imens er priserne faldet og faldet.
Der kan være mange spørgsmål der rejser sig, når vi nærmer os Black Friday. Hvor finder jeg tilbud på præcis det ur jeg har i tankerne? Får jeg nu den laveste pris på markedet? Hvor hurtigt skal jeg bestille for at sikre mig, at drømmeuret ikke bliver udsolgt? osv

Vi har samlet en række webshops med gode tilbud på ure til Black Friday 2020

Rabatkoder og gode tilbud offentliggøres senere. Indtil da kan du holde øje med disse sider:

Flere hjemmesider har gjort sig den ulejlighed at bruge deres ekspertise til at samle markedets bedste tilbud og give dig direkte forbindelse til de virksomheder, der afholder Black Friday på tværs af varekategorier. Her vil vi anbefale at man tager et kig på blackfridaycounter.dk Her kan du danne dig et overblik over Black Friday 2018. På Black Friday Counter er det nemt at sortere i hjemmesider der deltager i Black Friday og på den måde finde frem til lige netop det, som du søger ud over ure.

Hold også øje med store forhandlere som Amazon. Selvom Amazon ikke er at finde i Danmark, kan med nemt handle på deres tyske og engelske sider Amazon.de og Amazon.co.uk. Begge sider forhandler et kæmpe udvalg af ure, der helt sikkert vil få store besparelser på Black Friday.

Generelt er det en god ide at skrive nogle hjemmesider ned, som man kunne være interesseret i at handle hos. Find derefter de produkter, du har tænkt dig at købe og vent til Black Friday rammer. Sid klar ved tasterne, da det kan gå meget stærkt på dagen.

Vi håber artiklen har givet lidt inspiration til Black Friday 2018. Vi kommer ihvertfald selv til at sidde klar. Husk at du kan følge Det Almene Ur på både Facebook og Instagram.
Her på siden kan du også læse anmeldelserguides samt flere af vores spotlight-artikler.