Borgvardt ure, Det Almene ur

Borgvardt ure – Spotlight

Vi har endnu engang fået lov til at komme lidt tættere på et nyt dansk micro-mærke. Lennart Borgvardt Denne gang handler det om et ægte Esbjergenser-eventyr, Nemlig urmærket Borgvardt ure.

Borgvardt ure blev stiftet i 2015 af Lennart Borgvardt. Siden stiftelsen har Borgvardt haft flere linjer i sin kollektion af ure. Fælles for dem alle er, at de kun er produceret i et meget begrænset antal.
Stilen er nordisk, minimalisktisk og med inspiration fra naturen ved den danske vestkyst.
Urene er håndsamlede på en japansk fabrik. Der er altså styr på både den indvendige kvalitet og det ydre design. Før afsendelsen bliver alle ure gennemchecket af Lennart Borgvardt selv, i Esbjerg. Her bliver de også pudset og forsigtigt placeret i en urboks i læder.
Vi vil i denne artikel se nærmere på modellerne 3050 rose edition, og 3030 limited edition.


3050 Rose Edition

Borgvardt 3050 Rose Edition er et flot og stilrent quartz ur.  Modellen er i ekstremt lille udbud, da der kun er produceret 30 stk. Den rosaguld-farvede urkasse og visere står flot frem på den sorte urskive. Valget med den sorte urskive er rigtigt godt tænkt. De rosaguld visere spilder flot op imod baggrunden, hvilket gør det meget nemt at aflæse tiden.

Med en tykkelse på kun 10mm, og en diameter på 42 mm er uret er et klassisk dress ur i den store ende af skalaen. Uret glider nemt ind under skjorteærmet, og passer godt til formelle andledninger, uden at uret bliver for fint til hverdagsbrug og en t-shirt.
Uret kommer i den før nævnte urboks i læder.

Borgvardt Rose Edition 3050 Rose Edition
SPECIFIKATIONER:

Urværk: Quartz
Funktioner: Time, minut, sekund
Urskive:  Rustfrit stål (poleret og børstet)
Urglas: Kvalitets mineralglas
Vandbeskyttet: 5ATM
Urkasse: Sort Pu læder, Polstret pude
Urrem: 20mm Sort semianilin læder, Alligator
Diameter: 42mm
Tykkelse: 10mm


Borgvardt 3030 Limited Edition

3030 modellen er Borgvardts første unisex ur. Uret er ligesom 3050 modellen 42mm i diameter. Urkassen er dog kun små 5mm tyk. Urets skive er fuldstændig hvid, og kun prydet med time og minutviser. Dette gør at vægten på uret er skåret helt i bund, og det kan bæres på en varm dansk sommerdag (selvom der desværre ikke er mange af dem).
Den hvide skive og den meget tynde urkasse gør at uret skiller sig meget ud fra mængden.

Uret er som der navnet hentyder, et meget Limited Edition. Der er kun fremstillet 100 eksemplarer af 3030 modellen og der vil ikke bliver produceret flere.

Er man til klassisk design og ure der er nemt aflæselige, så er dette ikke uret. Er man derimod fan af den ny-nordiske minimalistiske stil og vil have et ur der kan bruges til et alle andledninger og passer til ethvert outfit, så er 3030 modellen helt sikkert et godt bud.

Borgvardt 3030

3030 Limited Edition
SPECIFIKATIONER:

Urværk: Japansk Quartz
Funktioner: Time, minut,
Urskive:  Rustfrit stål
Urglas: Kvalitets mineralglas
Vandbeskyttet: 5ATM
Urkasse: Sort Pu læder, Polstret pude
Urrem: 20mm Sort Alligator
Diameter: 42mm
Tykkelse: 5mm

Vi håber, at du har nydt denne lille artikel og at du vil læse andre af vores Spotlight-artikler, Anmeldelser eller Guides.  Husk at du kan følge Det Almene Ur på Facebook og Instagram.