Det Almene Ur

Casio Digitalur
Classic Retro

Modelnavn: Classic retro (Gold/Black)
Værk: Quartz m. dato, stopur & alarm
Ø: 34 mm
Tykkelse: 8 mm
Glas: Mineralglas
ATM: Vandafvisende

Pris: 485 kr.

casio classic retro anmeldelse, Det Almene ur

Et Casio digitalur leverer tidløst design til små priser

Casio har i mange år været en stor spiller i ur-branchen og specielt med sit fokus på digitale ure har Casio skilt sig ud fra sine konkurrenter. Casio digitalure er billige men er lavet i en god kvalitet, der holder længe. Casio er altså virkelig value for money og derfor skal vi selvfølgelig også skrive om dem her. I denne artikel har vi taget udgangspunkt i en af de mest populære modeller. Herunder kan du læse vores Casio Classic Retro anmeldelse.

Dette digitalur fra Casio behøver næppe nogen introduktion. Du kender sikkert et par stykker i din omgangskreds eller familie, som allerede ejer et – eller har gjort. Urene fra Casio er tilgængelige for alle, uanset budget, hvilket har gjort dem utrolig populære. Samtidig er kvaliteten god og de har en fantastisk bærekomfort. Casio digitalure har en god størrelse og vejer næsten ingenting. Derfor er de også et oplagt valg til et aktivt liv, eller hvis du ikke kan lide at have en stor og tung klods på håndleddet. Dette Casio er på størrelse med et vintage herreur, hvilket betyder, at det idag kan bruges af begge køn. Der findes dog også mindre modeller af deres digitalure, hvis det alligevel bliver for stort. Ud over størrelsen, kan uret også fås i både guld og stål.

Generelt er vi vilde med dette lille Casio digitalur, selvom der er nogle punkter, hvor vi godt kunne tænke os lidt mere. Dette kunne eksempelvis være en bedre vandtæthed, så uret kunne komme med en tur på stranden. Når det er sagt, så kan man næsten heller ikke tillade sig at forlange mere ur for små 500 kr. Derfor er Casio undskyldt. Hvis du vil have et Casio digitalur, der kan holde til en tur i vandet, kan du se en række forskellige modeller her!
Vi håber, at du kunne lide vores Casio Classic Retro anmeldelse. Hvis du vil læse flere anmeldelserguides eller spotlight-artikler, så klik på linket.
Husk at du også kan følge Det Almene Ur på både Facebook og Instagram

Scoreboard

Kvalitet

70%

Value for money

90%

Vandtæthed

20%

Lumen

80%
casio classic retro anmeldelse, Det Almene ur

Casio Classic retro

599
6

Kvalitet

7.0/10

Value for money

9.0/10

Vandtæthed

2.0/10

Pros

  • Billigt
  • Holder længe
  • God bærekomfort
  • Let at aflæse tiden
  • Kan bruges af begge køn

Cons

  • Lav vandtæthed
Klik her for at læse mere
Eller se uret med camouflage her!