Det Almene Ur

Certina DS Action

Specifikationer
Model: 
C013.407.11.051.00
Urværk: 
Automatisk
Ø: 
43,2mm
ATM
20
Vægt: 
186g
Nypris: 
5.098kr.

Certina DS Action, Det Almene ur 2018, 2018

Et hverdagsur der kan klare det hele

Dette Certina DS Action er et vældig populært valg hos mange. Det kan vi godt forstå, da det i vores øjne også er et af de bedste mid-level dykkerure, som vi har haft fingrene i. Først og fremmest, så er kvaliteten helt i top. Uret føles, som et væsentlig dyrere ur og det automatiske ETA 2824-2 -værk kører ikke bare som det skal, det føles også glat i optrækket, hvilket leder tankerne hen mod mere eksklusive mærker.
Den mellemstore størrelse på 43,2 mm i diameter giver også uret en maskulin fremtræden, men ikke mere, end at uret også kan bruges til skjorte og pæne bukser. Maskuliniteten er også til stede, når vi snakker om urets vægt. Dette Certina DS Action føles tung og solidt på armen, men det er dog komfortabelt på trods af størrelsen. Tyngden og det maskuline look bakkes også op af en passende lynetter, hvor de relativt store takker giver et godt greb. Derfor er det intet problem at bruge den roterende lynette selvom du er under vand eller har handsker på. Kronen har ligeledes en passende størrelse med masser af greb. Dog er både lynetten, kronen og kronebeskytterne udformet, så de på en og samme tid giver det maskuline udtryk, men samtidig også giver uret en simpel elegance.

Certina DS Action, Det Almene ur 2018, 2018

Vores Certina DS Action er som sagt også et dykkerur. Derfor er det selvfølgelig et must at uret kan komme med en tur i vandet. Certina har gjort dette uret vandtæt helt ned til 200m. Derfor skal du ikke være bekymret, hvis du tager dit Certina DS Action med i svømmehallen eller på stranden. Lænken føles ligeledes solid og der er ikke en finger at sætte på den. Dog vil vi ønske at datovinduet var en anelse større, da det nogle gange godt kan være svært at tyde datoen, uden at skulle stoppe op og kigge et øjeblik. Når det er sagt, så klæder det uret, at Certina har valgt at bruge hvid på sort, da det på den måde ikke forstyrre det samlede udtryk på skiven. Herunder kan du se et udsnit af urets øvrige specifikationer:

Sidder du og overvejer at anskaffe dig et Certina DS Action, så kan vi kun anbefale dig at gøre det. Sammen med dit Certina, så får du også en flot æske til opbevaring, værktøj til lænken og selvfølgelig alt det andet, som du forventer at få med, når du køber et ur i denne prisklasse. Helhedsoplevelsen er der derfor ikke en finger at sætte på. Det eneste minus ved dette ur, er bredden mellem hornene. Dette Certina bruger nemlig 21mm remme, hvilket vil sige, at der er et begrænset udvalg af remme til dette ur. Dog er det langt fra umuligt at finde en læder- eller Natorem, men ikke desto mindre er det en skam, når nu uret også ser godt ud på en brun eller sort læderrem.
Sidst men ikke mindst, så har vi prisen, som vi ser derfor som værende meget fair. Det mener vi, da  dette Certina kort sagt giver en fantastisk value for money og derfor virker som et rigtig godt køb. Hvis du allerede ejer et Certina DS Action, så fortæl os, og alle andre, om dine oplevelser med uret – Vi er i hvert fald helt solgt.
nb. Dette ur produceres ikke længere her i 2018, da en nyere model er kommet på markedet.

Scoreboard

Kvalitet

90%

Value for money

90%

Vandtæthed

85%

Lumen

80%
Certina DS Action, Det Almene ur 2018, 2018