Clockwork Synergy, Det Almene ur

Clockwork Synergy Straps – Anmeldelse

Vi har her hos Det Almene Ur fået lov til at anmelde et lille udvalg af remmene fra Clockwork Synergy. Clockwork Synergy er en webshop, der sælger læder- og NATO-remme samt accessories såsom værktøj og spænder. På siden finder du mange forskellige typer af remme i forskellige farver – Faktisk kan du også købe OEM remme til mærker som Tag Heuer, Sevenfriday, Bell & Ross samt Apple Watch og andre smartwatches. Herunder har vi lavet en kort anmeldelse af to af deres læderremme og to Nato-remme. Hvis du har lyst til selv at give dig i kast med at skifte rem, så kan du læse vores guide her.

Læderremme
Den første rem i denne anmeldelse er denne brune læderrem med off-white syninger i enderne. Remmen er fra Clockwork Synergys Dapper kollektion , som du selv kan udforske ved at klikke på linket. Disse remme kommer med en fed quick-release funktion, som det kan ses på billedet. Dette betyder at du kan skifte rem på få sekunder, uden brug af værktøj. Derudover er remmene sved-afvisende, så de ikke går i stykker på en varm sommerdag. Spænderne fås i flere farver inkl. rødguld og sort PVD. Der er derfor masser af muligheder for at sammensætte det perfekte look. Nedenfor ses remmen monteret på vores Seiko SKX007.

Clockwork Synergy

Klik her for at se hele kollektionen

Clockwork Synergy

Her ses quick-release funktionen

 

 

 

 

 

 

 

Clockwork Synergy

Her ses et eksempel på en af de farvestrålende remme

Mere farve?
Hvis der skal lidt mere farve på, så er dette intet problem. Clockwork Synergy har masser af farverige modeller. En af disse remme er den turkise læderrem, der er vist nedenfor. Vi synes, at i selv skal tjekke det store udvalg ud, så klik her for at se deres læderremme!
Her finder du læderremme i alle afskygninger og endda også nogle i silikone. Fælles for alle læderremmene er at de har den fede quick-release funktion og derudover er kvaliteten helt i top! Remmene er kraftige, hvilket fuldender urenes solide udtryk

 

 

Clockwork Synergy

Her ses den sorte NATO-rem på vores Certina DS2


NATO-remme

Clockwork Synergy tilbyder også et væld af flotte NATO-remme i mange forskellige farver. Disse remme er i en kraftig og lækker kvalitet, som du bestemt ikke vil blive skuffet over. I deres udvalg af NATO-remme finder du blandt andet også ekstra kraftige remme, perlon remme, NATO-remme i læder samt 2-piece remme. Remmen vi tager udgangspunkt i er denne sorte 18mm NATO-rem med sort pvd coating på alle metaldelene. Dette giver et råt men samtidig stilet udtryk, som vi synes passer godt til næsten alle ure.
Klik her for at se deres udvalg af NATO-remme.

NATO-remme kan både være enkle og ensfarvede, men ofte er de også farvestrålende. På siden kan du finde remme i mange forskellige farver! Herunder ses et eksempel på en af deres farvestrålende remme på et casual Seiko.

Alt i alt er vi meget tilfredse med kvaliteten og udvalget fra Clockwork Synergy. Derfor kan vi varmt anbefale at tage et kig på deres webshop, næste gang du er på jagt efter nye remme.

Få vores rabatkode og spar 10%
Clockwork Synergy har været så venlige at gøre det muligt for os at give jer læsere en rabatkode. Denne kode giver jer 10% rabat på alle ikke-nedsatte varer! Rabatkoden findes i vores nye segment, Deals,  som du kan finde ved at trykke på linket, eller i menuen i toppen af siden.
Husk at du også kan følge Det Almene Ur på Facebook og Instagram!