Det Almene Ur

Vi har her hos Det Almene Ur endelig fået fat i et eksemplar af det utrolig populære Daniel Wellington Classic. Daniel Wellington er gennem de seneste år gået hen og blevet et af de absolut mest populære urmærker blandt unge. Vi er også næsten sikre på, at mindst én i din omgangskreds ejer et DW. Der er kort sagt rigtig mange ure fra Daniel Wellington i bybilledet, men hvordan hvor gode er de egentlig, sammenlignet med de mere traditionelle urmærker?
Vi har derfor lavet vores egen lille anmeldelse, hvor vi vil samle vores tanker om dette Classic fra Daniel Wellington. For det første, så kommer man ikke udenom, at designet er virkelig lækkert og enkelt. Uret har hverken sekundviser, dag eller dato – hvilket giver det enkle udtryk. Selvom vores ur “kun” er 36mm i diameter, så virker det større. Dette skyldes højst sandsynligt den meget tynde kant rundt om skiven. Modellen på 36mm kan derfor også sagtens bruges af mænd, uden at det vil fremstå som et dameur. Uret er meget let og bagkassen er en smule skrå. Kobler man det sammen med den lille krone, giver det altså en urkasse med god bærekomfort. Uret virker på ingen måde irriterende at have på. Som de fleste nok ved, så er der et hav af valgmuligheder, når det kommer til originale remme til Daniel Wellington ure. Vi har både testet en læderrem og en NATO-rem. Begge remme er i en god kvalitet og virker til at være meget holdbare, men ikke mindst er de behagelige. Læderremmen kan være en smule stiv, men ikke noget, der bør skræmme jer væk.

Daniel Wellington Classic med den originale brune læderrem

Daniel Wellington Classic med den originale brune læderrem

Daniel Wellington er blandt kendere ikke noget der tales godt om. DW producerer modeure, der ikke har den store horologiske værdi. Det Japanske quartz værk er ikke noget specielt, men det virker efter hensigten. For de samme penge, som et Daniel Wellington koster, kan man sagtens få et mekanisk ur fra et af de mere traditionelle urmærker. Disse ure vil højst sandsynligt være af en bedre kvalitet, hvorfor de fleste ur-entutiaster nok også ville vælge at gå den vej. Dette Classic føles også en smule hul, hvis man banker på det. Betyder indmaden ikke noget, så længe uret virker? Så kan et Daniel Wellington sagtens gå an. Du får et ur, som passer til Alle outfits –  og hvis det ikke gør, så kan du købe en ny original rem, der ændre udtrykket fuldstændigt.
Classic modellen kan også fås i rødguld, hvis det falder mere i din smag.

Specifikationer
Modelnavn: Classic 36mm silver
Ø: 36mm
Højde: 6mm
Urværk: Japansk quartz
Vandtæthed: Op til 3ATM (ikke vandtæt)
Pris: 1.245kr.

Vil du læse om et alternativ til dette? så kan du evt. kigge vores anmeldelse af Seiko SGG713P1
Husk at du kan følge Det Almene Ur på Facebook og Instagram

Daniel Wellington - Classic

5.3

kvalitet

6.0/10

Value for money

4.5/10

Pros

  • Stort udvalg af originale remme
  • Populariteten blandt unge

Cons

  • Navnet trækker prisen op hvor kvaliteten ikke kan følge med
Køb dit Daniel Wellington her
Eller køb et 40mm her