Det Almene ur

De essentielle sommerure

Det er snart sommer og det er på tide at smide vinterjakken og den langærmede trøje. Vi har derfor samlet en række sommerure, vi mener passer til årstiden og alt det der følger med.

Stranden

For de fleste er sommeren og varmen der følger med, en oplagt grund til at tage på stranden. Derfor skal du selvfølgelig have et ur, der kan holde til sand, vand og sved. Det er en god idé at bruge et ur med enten gummirem eller metallænke, da en læderrem hurtigt vil blive grim og ødelagt. Herunder har vi fundet to forslag, der vil egne sig en en strandtur.

Prometheus Piranha

Prometheus Piranah

Prometheus Piranha

Prometheus er et ny startet portugisisk urmærke, der producerer hårdføre dykkerure, med en høj ATM. Prometheus Piranha, har en ATM på 50, hvilket er mere en rigeligt til almindeligt brug på stranden. Urets skive er mat, samtidigt med at urets saphir-glas er dækket med anti-reflektivt materiale, der gør det nemt at se tiden, selvom solen er skarp.
Prometheus Piranha er udstyret med en gummirem, der ikk tager skade så let som en læderrem. Gummiremme gør også rengøring af sand og saltvand meget let.


Seiko SKX007/009

Seiko SKX007/09 er et af seikos mest kendte og respekterede ure. Dykkeruret sætter standarden når det kommer til “value for money”. Uret har en ATM på 20, samt et gennemtestet automatisk urværk, der har bevist sit værd over de mange år modellen har eksisteret. Uret kommer monteret med enten gummirem, eller lænke, hvilket gør uret perfekt til både afslappet dykning, eller en tur på café. Uret ser iøvrigt også godt ud på en NATO-rem.
Vi er selv store fans af Seiko SKX, og kan varmt anbefale uret til alle der søger et dykkerur i god kvalitet, til få penge.
Du kan læse vores anmeldelse af uret ved at klikke her.

Casual/dress

Omega, Omega seamaster, vintage, vintage omega

Et af vores egne bud på et enkelt vintageur

Dette ur er måske ikke det sjoveste eller vigtigste ur, da det jo er et ur man bruger året rundt. Dog synes vi, at det selvfølgelig stadig skal med på ferien. Forestil dig, at du om aftenen har bestil bord på en god restaurant efter en dag på stranden. Du tager skjorte på og så ser dykkerurets gummirem pludselig ikke så godt ud. Derfor vil vi tage et mere dressy/casual ur med. Et eksempel på dette kunne være et fint og enkelt vintageur. Disse ure kan fås i alle prisklasser, derfor mener vi, at et vintageur vil være et godt supplement til dit dykkerur. Du kan læse mere om hvordan du let kan pifte et vintageur op med en polering og en ny rem, ved at klikke her
Vil du kun have et enkelt ur, kan du sætte en læderrem på dit dykkerur, for at få det til at fremstå mere “dressy”.
Vi har lavet en række anmeldelser af ure, der er typiske for denne kategori. Dem kan du læse ved at klikke her.

Motion

Når solen er fremme, er der ingen undskyldninger for ikke at tage en rask løbe/cykeltur. Hertil er det oplagt at bruge et ur med chronometer (stopur), eller et digitalur.

Casio G-shock Serie

Casio G-Shock

Et lille udvalg af farverige G-Shocks

Casios G-shock ure er skabt til alle former for motion. Urene er modstandsdygtige overfor vand, mudder, støv og stød, hvilket gør et sådan ur oplagt at have med på ferie, hvor man ikke ved hvilket terræn man kan komme ud i. De fleste af urene kommer med digitalt stopur, samt digital timer der gør det super nemt at holde styr på hvor lang tid man har løbet, eller hvor hurtig ens split-tid er. Urene fås i alle prisklasser, hvor prisen også følger antallet af funktioner man får med. G-shock fås i alle tænkelige farver, om man er til det mere sporty look, eller det mere afdæmpede er der helt sikkert en farve der passer.

Vi håber at denne artikel har givet dig blod på tanden til at finde det, eller de sommerure, der passer perfekt til dit behov. Vi skulle jo gerne allesammen have en dejlig hvid tan-line rundt om håndleddet når sommeren er forbi.
Skriv gerne jeres egne forslag til sommerure i kommentarfeltet.