Det Almene ur

Instagram-brugere du skal følge

Instagram-brugere du skal følge

Instagram er en fantastisk måde at holde sig opdateret på det nyeste indenfor ur-branchen, og samtidig opdage utrolig mange nye ure. I dag er der flere tusinde Instagram-sider, der flere gange om dagen poster billeder af ure. Derfor har vi valgt at samle nogle vores favoritter fra instagram, til inspiration. Selvom vi skriver om ure, som de fleste har råd til, så kan vi også godt lide at drømme. Derfor har vi udvalgt en blandet skare af Instagram-profiler til dette indlæg.

 1. Watch Anish

Anish Bhatt lever det ekstravagante luksus-liv. På hans instagram kan man følge med i hans mange rejser, og opdagelser igennem ur-verden. Watch Anish dokumentere med billeder, det nyeste og mest luksuriøse der findes i ur-branchen, samt viser sine brugere hvad man kan erhverve sig når kontoen er tæt på utømmelig. Udover de mange utrolige ure på hans side, har han blandt andet også haft fingerne i en mekanisk cigarholder, til 1.000.000 USD. Det er dog urene, der er i fokus på siden, og man kan ikke andet end blive forbløffet, når et billede af champagneflasker med ure til flere millioner hængende om halsen, dukker op på ens insagram-feed.

 1. Ablogtowatch

En virkeligt gennemført instagram side. Startet i 2007 af Ariel Adams. Ablogtowatch levere ikke kun flotte billeder af ure, men også anmeldelser, artikler, nyheder og meget mere. Både instagram-siden og deres hjemmeside er meget flot og man kan nemt bruge lang tid på at læse, da siden har et kæmpe artikel-bibliotek.

 1. Dailywatch

En danskejet side, der hver dag lægger et nyt billede op. Dailywatch er startet af den unge Alexander Rosenbæk.  Siden er den mest populære ur-relaterede side på Instagram (med over 1.800.000 millioner følgere) og med god grund. Billederne er altid flotte og urene variere fra det typiske, til det specielle. På siden bliver både kendte og ukendte urmærker postet 

      4. KristianHaagen

Kristian Haagen er en af de mest kendte danske ur-fanatikere. Kristan Haagen har igennem hele sit liv haft en stor interesse for armbåndsure, og har i dag opbygget en flot samling af eksklusive ure. Udover at eje ure de fleste drømmer om, har han også udgivet flere bøger, hvor hans mange instagram billeder er trykt i. Her finder man blandt andet et Patek Philipe Nautilus, der ligger begravet i savsmuld. Kristan Haagen formår på sin instagram side, at fremvise nogen af verdens mest eksklusive ure, men bringe dem ned på et niveau hvor vi alle kan være med.
Udover at have udgivet flere bøger, er Kristian Haagen (sammen med ejeren af Dailywatch) også med i et nyt spændene socialt medie, kaldet 8past10. 8past10 har til formål at samle alle ur-interreserede på ét medie, hvor man kan udveklse billeder og erfaring med hinanden.

Der er hundredevis af gode sider på instagram, så det er en umulig opgave at finde og skrive om dem alle. Vi har derfor  valgt nogle af de største og vigtigste. Herunder har vi listet en række gode og blandede profiler.

 1. Urmærkernes egne profiler (så kan du også følge med når der er nyheder)
 2. Hodinkee
 3. Mikeinfrankfurt
 4. Fratellowatches
 5. Watchfred
 6. Thewrongwrist
 7. VintageRolexdk
 8. Sorsta77
 9. Speedmasterpro
 10. Kkevalll
 11. Watchonmywrist
 12. Dagenswristshot
 13. Affordablewristtime

Derudover skal i selvfølgelig også følge Det Almene Ur på Instagram 😉 Vi ved at der er masser af sider som vi enten ikke har med, eller ikke selv har opdaget endnu. Derfor skal i endelig skrive en kommentar, hvis du kender, eller selv har, en fed urrelateret instagram-profil.