Det Almene Ur

Longines Hydroconquest

Model: L3.624.4.96.6
Ø: 41mm
Højde: 12mm
Urværk: Automatisk
ATM: 300m
Pris: 6.895kr.

Longines Hydroconquest

Longines Hydroconquest

Longines Hydroconquest er et meget populært ur. Derfor tænkte vi, at vi selvfølgelig skulle lave en Longines Hydroconquest anmeldelse. Først og fremmest skal vi gøre opmærksom på, at der findes flere udgaver af dette ur. I denne anmeldelse tager vi udgangspunkt i topmodellen med automatisk urværk og en størrelse på 41mm. Uret ligger i den dyre ende i forhold til hvad vi normalt beskæftiger os med. Dog mener vi, at man stadig får mere end hvad man betaler for. Hydroconquest er et klassisk dykkerur, med alt hvad det indebærer. Automatisk urværk, roterende lynette, dive-extension og selvfølgelig 300 meters vandtæthed. Første gang man har uret i hænderne er man slet ikke i tvivl om, at kvaliteten er i top. Uret føles solidt og har en super finish. Kvalitetsfølelsen følger uret hele vejen igennem. Præsentationsæsken er nemlig også rigtig flot. Et Longines Hydroconquest er den perfekte mellemvej, hvis du er på udkig efter noget lidt vildere end et hverdags-Seiko, men samtidig ikke vil bruge 10-20.000kr. på eksempelvis et brugt Omega Seamaster. Selvom Longines måske ikke er det mest kendte mærke, så er de historisk set et meget anerkendt brand og er det stadig den dag idag. Herunder har vi ridset de vigtigste specifikationer op.

Longines Hydroconquest

Vil man spare lidt, kan det anbefales at kigge efter et let brugt eksemplar. Alternativt kan du overveje at kaste et blik på enten en quartz-model eller en 39mm. Uret findes også i flere farver og med en anden skive. Derfor synes vi, at du selv skal kigge dig lidt omkring. Dette eksemplar er med en dyb mørkeblå skive og lynette. Dette adskiller uret fra mængden. Dog er uret absolut ikke mere farvestrålende, end at det sagtens kan bæres til en hvid skjorte og blazer uden at se fjollet ud.

Vi håber, at du kunne lide vores Longines Hydroconquest anmeldelse og vil overveje dette ur, som dit næste køb. Husk at du kan følge Det Almene ur på både Facebook og Instagram.

Scoreboard

Kvalitet

90%

Value for money

90%

Vandtæthed

90%

Lumen

65%
Longines Hydroconquest anmeldelse, Det Almene ur