Det Almene ur

Mr. Sailcloth – Et alternativ til urremme af gummi

En ny rem er altid en god måde, hvorpå du kan ændre udtrykket på dit ur. Nogle gange kan en ny rem faktisk få dit ur til at føles og fremstå nyt. Der findes utrolig mange muligheder og nu vil vi fortælle om en af de lidt specielle. Mr. Sailcloth, som han er kendt som på Instagram, er en ung iværksætter, der leverer fede vandtætte nylonremme til ure. Disse remme er et glimrende alternativ til de lidt mere klodsede urremme af gummi. Med remmene fra Mr. Sailcloth, får du en rem, der umiddelbart ligner en læderrem, men som ikke bliver ødelagt af at komme med en tur i havet.

urremme af gummiIndtil videre fås remmene kun i sort, men til gengæld kan du købe dem med syninger i forskellige farver. På den måde kan du altså stadig give din ure det udtryk du ønsker. Remmene har samme look som sejlgarn, hvilket giver remmene et råt og maskulint udseende, men de er stadig enkle og velegnede til “pæne” dykkerure.
Vi har testet remmene på vores egne ure og vi er helt vilde med dem. Kvaliteten er i top og bærekomforten er super. Der er altså ikke en finger at sætte på remmene fra Mr. Sailcloth. Vi mener derfor at disse remme er den perfekte blanding af normale læderremme og de hårdføre urremme af gummi. Det flotte metalspænde føles også solidt og virker til at holde længe. Der er altså ikke sparet på noget, men remmene koster dog også $35. Det eneste vi kunne ønske os mere af remmene, er at kunne få dem i flere farver. Forhåbentlig bliver dette en mulighed i fremtiden, så det vil vi glæde os til.
Husk at i også kan følge Det Almene Ur på både Facebook og Instagram.