Seiko 5 Condura, Det Almene ur

Cordura kollektionen fra Clockwork Synergy

Her hos Det Almene Ur har vi fået tilsendt et uddrag af den nyeste kollektion af remme fra Clockwork Synergy. Cordura hedder den nye kollektion, der består af todelte remme hvor toppen af remmen er lavet i hårdfør Cordura-stof, beklædt med læder på bagsiden. Dette giver følelsen af at bære en læderrem, mens stoffet giver et fedt look og åbner op for rigtig mange muligheder for farver og mønstre.

Seiko skx 007 Condura Strap, clockwork synergy

Ud over den komfortable sammensætning af materialer, har Clockwork Synergy gjort det nemt at skifte mellem deres remme. Alle remmene kommer med en så kaldt quick-release funktion. Det betyder kort sagt at remmene sidder fast med en mekanisme der gør det muligt at udskifte remmene nemt og hurtigt, uden at bøvle med værktøj og remstifter, der pludselig bliver væk.

Kvaliteten af remmene er generelt god. Det skal dog nævnes at vil man udskifte de medfølgende springbars kan det være en noget bøvlet process. De medfølgende springsbars “quick-release” funktion gør at de ikke bare lige kan fjernes fra remmen. Efter lidt arbejde kunne det lade sig gøre, men det er stadig en smule besværligt.
Kanterne på remmen er både syet og limet. Dog virker det til, at det yderste stykke muligvis vil kunne flosse en smule med tiden. Dette burde dog ikke have nogen betydning for hverken udseendet eller komforten. Derfor skal dette bestemt ikke afholde dig fra at prøve de nye remme.

Anmeldelsen fortsætter efter billederne

Seiko 5 Condura Strap, Clockwork synergy

Seiko skx Condura

Er du på udkig efter en lidt alternativ rem, så mener vi helt bestemt, at Cordura remmene er et skud værd. Cordura remmene er også et godt alternativ til Nato-remme, hvis man er gået død i dem.

Du kan se hele Cordura kollektionen ved at klikke her. Her kan du finde lidt for en hver smag – Uanset om du er til klassisk sort, camouflage eller himmelblå. Remspænderne kan også customizes, så der er rig mulighed for at få en unik rem. Her kan du vælge imellem guld, stål, PVD og rødguld. Remmene fås i størrelserne 18, 20, 22 og 24mm.
Hvis du er den heldige ejer af et Apple Watch, så kan du også finde en Cordura-rem til det ved at klikke her. Kunne du tænke dig at se endnu flere billeder af de forskellige kombinationer, så kan du her finde Clockwork Synergys lookbook, hvor du også kan læse mere om remmene og få inspiration.

Vi håber, at du kan lide vores anmeldelse og selvfølgelig også, at du vil prøve de nye Cordura-remme fra Clockwork Synergy. Husk at du også kan læse flere anmeldelser, guides og spotlight-artikler ved at klikke på linket. Du kan også følge Det Almene Ur på både Facebook og Instagram.

 

Seiko 5 Condura, clockwork synergy

 

SKX Condura anmeldelse, clockwork synergy