Det Almene Ur

Nordskov ure af træ

Modelnavn: Moerk & Sand (46mm)
Værk: Miyota 2115 m. dato 
Ø: 46mm
Vægt: 80g
Glas: Mineralglas
ATM: 3 (30m)

* Nordskov findes ikke længere

Nordskov, Det Almene ur

Nordskov - Model Moerk & Sand

Denne gang har vi fået lov til at anmelde nogle lidt anderledes ure, nemlig danske Nordskovs miljøvenlige ure af træ. Urene er fra deres 2017 kollektion, der består af et træur, i to forskellige farver – Nemlig Nordskov Sand og Nordskov Moerk. Et ur i lyst træ og et i mørkt.

Urene som sagt lavet af træ, hvilket gør dem både lette og komfortable at have på. Her får du et træur på hele 46mm med lænke, der vejer ca. det samme som et vintage ur. Urets størrelse kræver selvfølgelig et håndled af en vis størrelse, dog gør den lette vægt at det føles mindre end det er. Træure begynder at blive mere og mere populære. Det kan man som ur-entusiast mene hvad man vil om – Kvaliteten af Nordskovs ure fejler i hvert fald ikke noget. Urene føles solide og det japanske Miyota urværk går præcist. Da vi hos Det Almene Ur, er fans af automatiske ure, så vi gerne at uret fandtes i en automatisk udgave. Vi har dog hørt en lille fugl synge om at Nordskov har planer om et automatisk ur i fremtiden.

Nordskov Moerk, Det Almene ur

Urene har den klassiske dykker krans, dog er dette udelukkende en designfeature og kransen kan ikke roteres. Kransen er med til at give uret et mere råt look, der sammen med urets store størrelse adskiller det fra de mere klassiske designs.
Uret kan ikke dykkes med, og skal generelt holdes fra at komme under vand.

Viserne og markørerne er belagt med lumen, der lyser op i mørke, hvis de har fået lidt lys.
Man kan mærke, at der er tænkt over designet på disse to ure. Begge ure har guldfarver der går igen flere steder på uret. Viserne, markørerne på skiven, den inderste krans om urskiven, og kronen. Spændet er også guldfarvet, og graveret med Nordskovs logo.

Der følger en lille “travel-bag” med til urene. Posen gør det nemt at have sit Nordskov træur med rundt, hvis det ikke lige sidder på håndledet. Posen bidrager også til heldhedeoplevelsen af urene.
Deres nyeste model er en forbedring af den nuværende kollektion på 40mm som gør det muligt for alle at gå med.

Nordskov beskytter regnskoven
Nordskov specialiserer sig i ure af bæredygtigt træ. Netop bæredygtighed fylder meget i Nordskovs filosofi. Derfor bliver der plantet 5 træer, hver gang der bliver solgt et træur. Træerne bliver blandt andet planet i Amazonas, Indien, Rwanda, Burundi og Madagaskar.

Rabatkode!
Hos Nordskov er der lige nu mulighed for at få 15% rabat . Det eneste du skal gøre, er at indtaste koden 15OFF når du bestiller dit nye ur. Derudover er der fri levering i hele verden.

Hvis denne anmeldelse har vækket din interesse for miljøvenlige træure, så kan du klikke ind på Nordskovs egen hjemmeside. Her kan du læse mere om både deres ure, deres projekter og folkene bag. Vi håber, at du kunne lide denne anmeldelse. Husk også at tjekke Nordskovs nye kollektion ud, måske du også ser den her på siden i fremtiden.

Hvis du vil læse flere anmeldelser, kan du klikke her. Husk at du også kan følge Det Almene Ur på både Facebook og Instagram.
*Denne artikel er sponsoreret af Nordskov

Scoreboard

Kvalitet

75%

Value for money

70%

Vandtæthed

20%

Lumen

80%
Nordskov, Det Almene ur