tayroc, Det Almene ur

Tayroc watches

Tayroc er et britisk urmærke, der de seneste år er gået fra at være ukendt, til at være utroligt populært blandt unge stilfulde mennesker.
Med sit fokus på stilsikre kvalitets ure, har Tayroc sikret sig en fast plads på mange håndled verden over.
Tayroc blev stiftet i Storbritannien af to sæt brødre. Reiss, Dominic, James og Krisitan. Brødrene satte sig for at kreere et ur-brand hvor prisen skulle være så lav, at det er muligt for deres kunder, at eje flere ure. På den måde kunne deres kunder have noget der passer til alle outfits. Samtidigt skulle kvaliteten være højere end det der eksisterede i forvejen på markedet.
Siden 2014 har de to sæt brødre arbejdet udfra dette princip. Sidenhen er Tayroc vokset og haft kæmpe vækst.

Vi har i samarbejde med DitUr.dk fundet to ure fra Tayroc frem og sat lidt fokus på dem her:

Tayroc TXM092

Uret er en del af ICONIC-serien. ICONIC-serien er en serie af  ni ure, hvor der er lagt vægt på simpelt design med funktion. Urene har dato-funktion og chronograph.
TXM092 har en stor metal-grå sunray urskive, med sorte visere. Med chronograph er det muligt at tage tid på sekunder, millisekunder og minutter. De to små chronograph-skiver er let aflæselige, men spolere ikke urets enkle udtryk.

Tayroc Watches

Klik på billedet for at læse mere

Uret er klart et dress ur. Med en tykkelse på kun 10mm glider uret nemt ind under skjorteærmet. Kigger man på urets ATM, viser Tayrocs focus på design sig tydeligt. TXM092 har en vandtæthed på sølle 5 ATM. Det kan derfor ikke anbefales at have uret under vand overhovedet. TXM092 er udstyret med safirglas, der er utroligt svært at ridse.

Specifikationer:
Diamter: 43 mm
Tykkelse: 10 mm
Urværk: In house kronograf OS11 quartz
Glas: Safirglas
Rem: Læderrem
Pris: 995kr.

Tayroc TXM104

Tayroc TXM104 er, ligesom uret ovenfor, en del af en serie. Denne serie hedder Classic. Her er designet mere klassisk dress, hvor ICONIC serien tilbyder flere funktion. Der har dog været plads til  en fin datofunktion i urene, hvilket giver mulighed for at aflæse dagens dato ved klokken seks.

Tayroc watches

Klik på billedet for at læse mere

TXM104 har roseguld-farvet urkasse, samt roseguld-farvede visere og krone. Skiven er meget mørk sort, hvilket giver en god kontrast og gør uret let aflæseligt.
Urene i Classic-serien vejer på trods af sin gode størrelse på 42mm, blot 60 gram. Dette giver et utroligt let dressur, der ikke vil kunne mærkes at have på en hel aften.

Specifikationer:
Diameter:
42 mm
Tykkelse: 10 mm
Urværk: In House quartz
Glas: Safirglas
Rem: Læderrem
Pris: 995kr.

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med DitUr.dk. Her kan du købe begge ure og selvfølgelig meget andet. Mangler du eksempelvis et sted til at opbevare dine ure, så har DitUr.dk også urbokse i forskellige størrelser. Hos DitUr.dk får du prisgaranti, dag-til-dag levering samt 99 dages returret. Klik ind på siden og se dig lidt omkring, måske finder du noget du kan lide.

Hvis du vil læse flere anmeldelser, guides eller spotlight-artikler, så tryk på linket.
Husk at du også kan følge Det Almene Ur på både Facebook og Instagram!