Det Almene ur

Triwa – Sort of Black x Rasmus Storm

Triwa har med Sort of Black serien, skabt en række sporty, men enkle herreure. De er, grundet deres næsten “all-black”-tema, meget stilede, men samtidig maskuline i deres udtryk. Urene kommer i flere varianter, i samarbejde med forskellige designere. I denne anmeldelse har vi taget fat i den mest enkle udgave, der er designet i samarbejde med Rasmus Storm. Uret kan også fås med chronograf, hvis man foretrækker det.

Med hensyn til urets kvalitet, er der som forventet – Kvaliteten og materialerne følger prisen, hvilket kan mærkes på kvaliteten af urets medfølgende læderrem, der desværre ikke lever op til forventningerne. Værket er ikke noget specielt, men et helt almindeligt solidt quartz-værk, der fungere fuldstændig som det skal. Urets ATM er meget lav hvilket desværre gør at uret ikke egnet til en tur i poolen. Triwa
Når det er sagt, så er det jo heller ikke et dykkerur, men et modeur, hvor man typisk ikke kan forvente højere ATM end 10. Det er derimod et rigtig fedt hverdagsur, der passer til mange forskellige outfits og samtidig ser dyre ud end det er. Dette skyldes den gode kombination af sort og guld. Det 8mm høje ur glider let ind under ærmet på en skjorte og den sorte farve passer jo til mere eller mindre alt. Komforten er god, da uret ikke er for stort og samtidig er meget let.
Alt i alt så er dette Triwa et dejligt ur, hvor designet er i fokus, men kvalitetet bestemt ikke fejler noget.
I vores sidste artikel om sommerure, skrev vi om de forskellige typer af ure, der passer godt til sommerferien. Dette Triwa kunne være en oplagt mulighed at tage med som dress/casual-ur, men ikke som det eneste ur.

Specifikationer

Urværk: Quartz
Glas: Mineral
Ø: 38mm
Vandtæthed: 5 ATM
Højde: 8mm
Pris: 1.795 kr.

Vil du læse flere anmeldelser af ure? så klik her

Triwa

1795
5.1

Kvalitet

6.0/10

Value for money

7.0/10

Vandtæthed

1.0/10

Komfort

6.5/10

Pros

  • Flot design
  • God komfort

Cons

  • Lav vandæthed